Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (2024)

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail

Testele sunt de obicei evaluări sau sondaje interactive pe care indivizii le pot face pentru a-și testa cunoștințele despre un anumit subiect, trăsături de personalitate sau preferințe. Aceste chestionare pot fi create și distribuite prin diverse platforme, inclusiv site-uri web, rețele sociale sau e-mail.

În contextul e-mailului, unele organizații sau persoane pot folosi campanii de marketing prin e-mail pentru a distribui chestionare. Aceștia pot încorpora un link către chestionar în conținutul e-mailului sau pot oferi instrucțiuni despre cum să accesați testul pe un anumit site web. Scopul încorporării chestionarelor în marketingul prin e-mail ar putea fi acela de a implica destinatarii, de a aduna feedback sau de a promova un produs sau serviciu.

Cuprins

 • Avantajele distribuirii de chestionare prin e-mail
 • Cum să alegi cel mai bun software pentru crearea de chestionare prin e-mail?
 • Tabel de comparație pentru cei mai buni 10 producători de chestionare prin e-mail
 • Top 10 software de creare a chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail
 • Cum să creez un test și să îl distribui prin e-mail?
 • Întrebări frecvente despre Creatorul de chestionare prin e-mail

Avantajele distribuirii de chestionare prin e-mail

O strategie de afaceri poate aduce un drum lung pentru marca dvs., în special în marketing. Iar cea mai bună modalitate de a vă prezenta serviciile este prin intermediul chestionarelor prin e-mail! Iată avantajele trimiterii de chestionare prin e-mail pentru marca dvs.:

Generator de plumb
Un test prin e-mail este o modalitate eficientă de a atrage clienți. E-mailurile pe care le primesc pot fi redirecționate sau partajate prietenilor. Poate spori expunerea brandului sau serviciului dvs.! Trimiterea de chestionare prin e-mail vă poate aduce mai multe clienți potențiali decât ați început.

Rapid și ușor
Trimiterea de chestionare prin e-mail este ca o plimbare în parc, deoarece are nevoie doar de un e-mail adecvat. Nu trebuie să comutați între e-mailuri pentru a vă adresa diferitelor audiențe. În primul rând, aveți un e-mail de marcă adecvat în care vă faceți toate tranzacțiile. În al doilea rând, poți rămâne organizat cu e-mailurile tale!

Acoperirea rețelelor sociale
Testele trimise prin e-mail sunt mai versatile decât credeți! Poate fi partajat prin e-mail sau pe rețelele sociale. Testele trimise prin e-mail oferă un link către clienții direcționați către evaluarea sau site-ul dvs. Este o modalitate bună de a ajunge mai departe decât publicul țintă.

Venituri crescute
Cel mai bun avantaj al testelor trimise prin e-mail este profitul pe care îl obțineți. Mai mulți clienți înseamnă mai multe vânzări! Și le va oferi clienților o alegere personalizată de produse pe care le puteți oferi. Clienții care l-au luat deja și au experimentat produsele și serviciile tale se vor ocupa de restul!

Cum să alegi cel mai bun software pentru crearea de chestionare prin e-mail?

Un chestionar trimis prin e-mail ar trebui să fie minuțios și atent. Cel mai bun tip necesită cel mai bun software pentru rezultate optime! Și putem alege cele mai bune programe care se potrivesc nevoilor dvs. de chestionare. Deci, acesta este ceea ce ar trebui să căutați în software-ul de creare a chestionare prin e-mail.

Flexibilitate
Software-ul pe care îl alegeți ar trebui să aibă instrumente flexibile și accesibilitate. Un bun generator de chestionare ar trebui să fie întotdeauna utilizabil, chiar și în deplasare. Vă oferă mai mult timp pentru a vă monitoriza chestionarele și clienții. Și vă permite să modificați testul, indiferent unde vă aflați.

Personalizare
Alegeți un generator de chestionare care vă permite să vă integrați marca și tema. Ar trebui să aibă instrumente de personalizare și personalizare. Instrumentele de creare a chestionarelor ar trebui să fie potrivite pentru nevoile dvs. de produse sau servicii. De asem*nea, ar trebui să sporească aspectul mărcii dvs.!

Accesibil
Dacă aveți nevoie de un creator gratuit de chestionare prin e-mail, asigurați-vă că instrumentele și funcțiile pe care le utilizați cel mai mult pentru a crea chestionare sunt disponibile în versiunea gratuită. Dacă testați diferite platforme pentru a le cumpăra în viitor, asigurați-vă că versiunea premium se încadrează în bugetul dvs. înainte de a petrece timp învățând versiunea.

Gestionabil
În cele din urmă, alegeți un instrument care face toată munca pentru dvs. Înseamnă că instrumentul vă oferă servicii automatizate, cum ar fi realizarea de chestionare, verificarea și analiza rezultatelor! Software-ul ar trebui să fie, de asem*nea, ușor de utilizat și necomplicat.

Tabel de comparație pentru cei mai buni 10 producători de chestionare prin e-mail

Software Rating Caracteristica de top Prețuri Încercare gratuită
OnlineExamMaker G2, 4,5/5 Oferă accesibilitate și mobilitate în susținerea și realizarea de chestionare 17 USD/luna Înregistrează-te gratuit
Interacty G2, 4,5/5 Opțiuni nelimitate de activitate interactivă 85 USD/luna Încercare gratuită
Microsoft FormsG2, 4,4/5 Integrat cu alte aplicații Microsoft 365 6 USD/luna Încercare gratuită
ClassMarker G2, 4,4/5 Creați și partajați certificat personalizat pentru participanții la chestionare 39,95 USD/lună Încercare gratuită
Twistoo G2, 4,3/5 Crește-ți vânzările și abonații la buletine informative cu gamification 45€/luna Încercare gratuită
Quizell G2, 4,3/5 Design complet personalizabil pentru a se potrivi cu marca și stilul dvs 13 USD/lunaÎncercare gratuită
WhichitPro G2, 4,3/5 Generează performanțe mai mari pe e-mail, rețele sociale sau Google Ads Personalizat Încercare gratuită
AhaSlides G2, 4,3/5 Afișează rezultate live și înregistrări de testare a testelor 7,95 USD/lună Încercare gratuită
Qzzr G2, 4,0/5 Experiență simplă pentru participanți de pe orice dispozitiv Personalizat Încercare gratuită
LeadQuizzesG2, 2,5/5 Oferă feedback pertinent pentru îmbunătățirea mărcii 37 USD/luna Încercare gratuită

Top 10 software de creare a chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail

Alegerea instrumentului potrivit este crucială pentru testul dvs., mai ales dacă aveți un obiectiv. Acest obiectiv ar trebui să fie să vă evidențiați marca și să profitați la maximum de test. Cu toate acestea, poți face asta doar dacă alegi înțelept și inteligent. Din fericire pentru tine, am ales cel mai bun software intuitiv pentru realizarea de chestionare! Iată cei mai buni 10 creatori de chestionare prin e-mail pentru nevoile afacerii tale:

 • 1. OnlineExamMaker
 • 2. Interacty
 • 3. Microsoft Forms
 • 4. ClassMarker
 • 5. Twistoo
 • 6. Quizell
 • 7. WhichitPro
 • 8. AhaSlides
 • 9. Qzzr
 • 10. LeadQuizzes

1. OnlineExamMaker

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (1)

Evaluare G2 : 4,5/5
Preț : gratuit, nu este nevoie de card de credit. Planurile plătite încep de la 17 USD/lună, 35 USD/lună pentru planul Professional sau 55 USD/lună pentru planul Premium.

Caracteristici cheie:
● Oferă accesibilitate și mobilitate în susținerea și realizarea de chestionare.
● Servere stabile și flexibile care pot acoperi date extinse.
● Rezultate automate cu feedback detaliat și perspicace.
● API și integrări pentru conectarea cu alte instrumente software.
● Adăugați video, audio pentru a face o experiență interactivă de examen.

Pentru cine este
OnlineExamMaker este atât pentru uz academic, cât și pentru afaceri. Folosit ca instrument de corporații, întreprinderi și universități. Este util și la îndemână atât pentru clienți, cât și pentru studenți.

De ce am ales-o
Motivul pentru care am ales acest software este că funcționează la nivel maxim. Are servere de înaltă performanță care pot gestiona mai mulți candidați simultan. Și OnlineExamMaker nu are nicio plată necesară pentru că este gratuit! Are chiar și linkuri personalizabile și încorporabile care sunt utile pentru chestionare prin e-mail. Rezultatele sunt automate și trimise clienților tăi în cel mai scurt timp.

2. Interacty

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (2)

Evaluare G2 : 4,5/5
Preț : Interacty oferă 3 planuri de abonament. Plan PRO, 85 USD/lună; Plan PRO+, 139 USD/lună; Plan ECHIPE, 189 USD/lună.

Caracteristici cheie:
● Are instrumente interactive și gamificate pentru crearea de chestionare.
● Lansați chestionare flexibile și mobile pe care le puteți utiliza oriunde.
● Partajabil și încorporat pentru utilizarea site-ului web.
● Opțiuni nelimitate de activitate interactivă.

Pentru cine este
Este creat pentru profesori, marketeri și creatori de conținut. Interacty are conținut interactiv creat pentru a stimula implicarea. Și este făcut pentru companiile mici și mari care doresc să-și extindă acoperirea clienților.

De ce am ales-o
Interacty face dreptate numelui său cu software-ul său interactiv. Și de aceea am ales-o! Vă oferă cele mai bune opțiuni de activitate pentru a implica clienții. Și puteți oferi o experiență personalizată cu instrumentele sale personalizabile. Este disponibil pe browsere mobile și web, ceea ce îl face și mai la îndemână! Puteți crea un test de e-mail gamificat și interactiv cu Interacty.

3. Microsoft Forms

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (3)

Evaluare G2 : 4,4/5
Preț : Utilizare gratuită cu un cont Microsoft. Plan Microsoft 365 Business Basic, 6,00 USD utilizator/lună; Plan Microsoft 365 Business Standard, 12,50 USD utilizator/lună; Plan Microsoft 365 Business Premium, utilizator de 22,00 USD/lună.

Caracteristici cheie:
● Platformă all-in-one pentru a crea chestionare, sondaje și sondaje.
● Integrat cu alte aplicații Microsoft 365.
● Suport în mai multe limbi pentru utilizatori globali.
● Instrumente de utilizare a biroului încorporate pentru afaceri și companii.

Pentru cine este
Microsoft Forms este pentru proprietarii de afaceri, studenți și educatori. Și poate fi o modalitate excelentă de a gestiona datele, în special pentru companii și companii. Este util pentru sondaje de afaceri și pentru realizarea de chestionare.

De ce am ales-o
Cu Microsoft Forms, puteți adapta elaborarea de chestionare la nevoile dvs. Puteți crea cu ușurință chestionare, sondaje și sondaje oriunde v-ați afla. Și puteți chiar să invitați clienți să devină respondenți! Indiferent ce dispozitiv sau browser web folosesc. Puteți vedea rezultatele pe măsură ce clienții dvs. termină chestionare. Și oferă și analize instantanee ale datelor asupra lor! Nu numai că îl puteți trimite prin e-mail, dar îl puteți partaja și prin linkul care poate fi partajat!

4. ClassMarker

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (4)

Evaluare G2 : 4,4/5
Preț : Utilizare gratuită. Planurile lor premium au variat de la 39,95 USD/lună la 79,95 USD/lună. Dacă

Caracteristici cheie:
● Oferă funcții flexibile de examinare și chestionare.
● Are instrumente personalizabile și chestionare șablon.
● Integrare cu sisteme populare de management al învățării.
● Are rezultate automate și funcții de notare.
● Creați și distribuiți certificat personalizat pentru participanții la chestionare.

Pentru cine este
ClassMarker este o soluție de chestionare online pentru companii, școli și formatori corporativi. Îl puteți folosi pentru a crește vânzările, a îmbunătăți educația și a instrui angajații. Este atât pentru afaceri, cât și pentru scopuri academice.

De ce am ales-o
Este cea mai bună opțiune pentru realizarea de chestionare în ceea ce privește afacerile și educația. ClassMarker are un software profesional și securizat bazat pe web. Este ușor de utilizat și personalizabil pentru nevoile mărcii dvs. Software-ul de chestionare este creat pentru afaceri care abia încep. Economisiți timpul și resursele de a fi irosite cu ClassMarker!

5. Twistoo

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (5)

Evaluare G2 : 4,3/5
Preț : 45,00 € pentru 1000 de jocuri.

Caracteristici cheie:
● Lansați chestionare interactive fără codare.
● Crește-ți vânzările și abonații la buletine informative cu gamification.
● Crește implicarea și veniturile pentru companii.
● Are prețuri ieftine și rezonabile pentru abonamente.

Pentru cine este
Este pentru telemarketerii și proprietarii de afaceri care doresc să atragă clienții. Twistoo a transformat chestionarele în jocuri interactive pentru implicare. Software-ul său este pentru companii și afaceri.

De ce am ales-o
O întorsătură gamificată a promoțiilor pentru a obține mai multă implicare din partea clienților. Twistoo este un software de creare de chestionare care vă permite să vă distrați și să câștigați vânzări în același timp. Puteți crea chestionare pentru serviciile și produsele dvs. și puteți crea o experiență personalizată pentru clienți. Colectați un e-mail cu fiecare promoție și utilizați-l în viitoarele campanii de marketing. Evidențiați-vă afacerea cu Twistoo și contactați clienții printr-un link prin e-mail și vedeți cum crește vânzările!

6. Quizell

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (6)

Evaluare G2 : 4,3/5
Preț : planurile plătite încep de la 13 USD/lună pentru planul Lite, 43 USD/lună pentru planul Plus, 175 USD/lună pentru planul Pro.

Caracteristici cheie:
● Colectați informații cu ușurință folosind Formularele de generare de clienți potențiali Quizell
● Analiză de date încorporată și rezultate automate.
● Instrumente profesionale de proiectare și personalizare.
● Teste concepute și adaptate pentru dispozitive mobile.
● Design complet personalizabil pentru a se potrivi cu marca și stilul dvs.

Pentru cine este
Acest program de creare de chestionare este conceput pentru companii și companii care doresc să genereze clienți potențiali. Quizell este creat pentru companiile care doresc să ajungă la mai mulți clienți. Și poate fi un instrument util și pentru companiile mari!

De ce am ales-o
Am ales Quizell din cauza potențialului său de a stimula afacerile și mărcile mici. Și poate fi, de asem*nea, o completare excelentă pentru strategia de marketing a companiei dvs. Quizell are sfaturi personalizate pentru marketing prin test și vă ajută să găsiți publicul potrivit. Creșteți-vă vânzările de afaceri și interesul clienților cu instrumentele personalizabile Quizell. Maximizați clienții potențiali și trimiteți-le chestionare prin e-mail pentru a genera mai mulți clienți potențiali și implicare!

7. WhichitPro

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (7)

Evaluare G2 : 4,3/5
Preț : încercare gratuită de 14 zile, preț personalizat.

Caracteristici cheie:
● Generează performanțe mai mari pe e-mail, rețele sociale sau Google Ads.
● Captarea preferințelor publicului dvs. în timp real.
● Care poate fi partajată și flexibilă pe mai multe canale.
● Conținut interactiv și conversațional.

Pentru cine este
WhichitPro este pentru afaceri și companii cu nevoi comerciale. Este un instrument adaptabil creat pentru fiecare industrie de pe piață. Și poate oferi companiilor soluții pentru generarea de lead-uri.

De ce am ales-o
WhichitPro este perfect și creat pentru creșterea angajamentului în afaceri. Produce rezultate în timp real în chestionare și vă oferă mai multe informații. Poți afla mai multe despre clienții tăi, iar ei pot afla mai multe despre tine! Are instrumente interactive și adaptabile pentru realizarea de chestionare. Și poate fi distribuit oriunde pe rețelele sociale, chiar și prin e-mail!

8. AhaSlides

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (8)

Evaluare G2 : 4,3/5
Preț : Înscriere gratuită. Plan esențial pentru 7,95 USD/lună, plan Plus pentru 10,95 USD/lună, plan Pro pentru 15,95 USD/lună.

Caracteristici cheie:
● Afișează rezultate live și înregistrări de testare a testelor.
● Oferă diverse tipuri și moduri de chestionare
● Are moderare deschisă pentru utilizatori.
● Permite candidaților să aibă un test în ritm propriu

Pentru cine este
Este un software pentru educatori, profesioniști, companii și comunități. AhaSlides este pentru profesori, formatori și companii deopotrivă. Este un instrument care ajută la implicarea dintre gazdă și publicul lor.

De ce am ales-o
Am ales AhaSlides datorită gamei sale largi de opțiuni de testare. Nu numai că sunt multe, dar sunt și pline de distracție! Și acesta este cel mai bun mod de a capta atenția clienților. Nu s-ar aștepta la un test personalizat distractiv de la un e-mail. Vă permite să vă personalizați testul și să vă integrați brandingul în software-ul său flexibil!

9. Qzzr

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (9)

Evaluare G2 : 4,0/5
Preț : Ofertă de preț personalizată.

Caracteristici cheie:
● Are funcții integrate cu Riddle Quiz Maker.
● Asigurați o experiență fără probleme pentru participanți pe orice dispozitiv.
● Adăugați o limită de timp la ghicitori pentru o provocare suplimentară.
● Funcții de colaborare pentru crearea de ghicitori în echipă.
● Software-ul său este echipat cu instrumente puternice pentru crearea de conținut

Pentru cine este
Deoarece Qzzr este integrat cu Riddle Quiz Maker, este creat pentru școli și întreprinderi, precum și pentru distracție și jocuri simple!

De ce am ales-o
Software-ul său a fost conceput inițial pentru petrecerea timpului liber sau asistență în educație, dar acum include generarea de lead-uri! Qzzr are caracteristici uimitoare și o interfață îngrijită, care este adaptabilă nevoilor dvs. Oferă instrumente pentru activități și chestionare captivante. Și îl puteți folosi pentru a capta atenția publicului țintă. Chestionarele Qzzr pot fi partajate prin intermediul rețelelor sociale, iar aceasta include și e-mailul!

10. LeadQuizzes

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (10)

Evaluare G2 : 2,5/5
Preț : Încercați gratuit. LeadQuizzes oferă planuri flexibile pentru fiecare afacere. Plan standard, 37 USD/lună; Plan Pro, 74 USD/lună; Plan premium, 186 USD/lună.

Caracteristici cheie:
● Oferă feedback pertinent pentru îmbunătățirea mărcii.
● Fără codare: are o funcție de generare de chestionare cu drag-and-drop.
● Are o bibliotecă extinsă de șabloane pentru chestionare.
● Vă permite să trimiteți prin e-mail rezultatele acestora.
● Analize și informații în timp real pentru organizatori.

Pentru cine este
LeadQuizzes este pentru agenții de marketing și întreprinderile mici care tocmai au început! Este, de asem*nea, pentru profesori și școli care doresc să implice elevii cu chestionare interactive.

De ce am ales-o
Software-ul său este flexibil și captivant atât pentru utilizator, cât și pentru public. Creșteți-vă afacerea și ajustați software-ul LeadQuizzes pentru a se alinia cu acesta! Cu instrumentele sale uimitoare, puteți obține clienți potențiali și îmbunătăți implicarea clienților. LeadQuizzes pot fi, de asem*nea, partajate prin e-mail sau rețele sociale. Vă permite chiar să vă cunoașteți publicul țintă și să vă ajustați conținutul pentru el!

Cum să creez un test și să îl distribui prin e-mail?

Iată cum să creați un chestionar prin e-mail care poate fi partajat folosind cel mai bun software de creare de chestionare online, OnlineExamMaker.

Pasul 1: Începeți cu OnlineExamMaker

Creați-vă următorul test/examen cu OnlineExamMaker

Începeți gratuit

SAAS, gratuit pentru totdeauna

On-Premise: Descarca

Proprietatea 100% a datelor

Pasul 2: Configurați un nou test
Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (11)
În acest pas, mergeți în partea stângă a ecranului și faceți clic pe „Examene”. Faceți clic pe „Lista de examene” și faceți clic pe „+ Examen nou” pentru a începe să vă faceți testul.

Pasul 3: completarea informațiilor
Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (12)
Denumiți-vă testul cu numele mărcii sau categoria produsului. Faceți clic pe butonul „Setări avansate” pentru a comuta mai multe opțiuni de chestionare. Alegeți un șablon de coperta sau încărcați-l pe al dvs.! După ce ați terminat, completați cuvintele cheie pentru o căutare mai bună. Adăugați o scurtă explicație sau introducere la testul dvs. Faceți clic pe „Salvați și Următorul” pentru a continua.

Pasul 4: Adăugarea întrebărilor
Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (13)
Faceți clic pe „+ Adăugați întrebări” pentru a adăuga întrebările. Adăugați întrebări personalizate pentru testul dvs. și utilizați întrebarea „Răspunsuri multiple” pentru a adăuga opțiuni de produse. Vinde-ți produsele cu branding descriptiv și discuții de vânzări. Faceți clic pe „Salvați” pentru a termina întrebarea. După ce adăugați întrebările, faceți clic pe „Salvați și Următorul”.

Pasul 5: Ajustarea setărilor testului
Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (14)
Setați regulile și ora testului trimis prin e-mail. Schimbați-l conform termenilor și regulilor dvs. Personalizați chestionarul trimis prin e-mail cu tema și marca dvs.! După ce ați modificat setările după bunul plac, faceți clic pe „Salvați” pentru schiță.

Pasul 6: Publicarea și partajarea testului prin e-mail
Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (15)
Ajustați setările testului și asigurați-vă că este disponibil și accesibil 24/7. Maximizați-vă prezența și vizibilitatea mărcii, rămânând pe călcâie. Faceți clic pe „Terminare” pentru a salva și a publica testul. După aceea, puteți copia linkul personalizat sau încorporabil și îl puteți trimite prin e-mail clienților dvs.!

Întrebări frecvente despre Creatorul de chestionare prin e-mail

Cum îmi pot ajuta chestionarele prin e-mail afacerea?
Chestionarele prin e-mail sunt eficiente pentru a genera implicarea clienților. Oferă clienților o alegere personalizată și detaliată a ceea ce își doresc. Aceste chestionare vă permit să contactați clienții individual și personal!

Sunt datele mele în siguranță cu chestionare trimise prin e-mail?
Cheia pentru menținerea integrității și securității este alegerea software-ului potrivit. Ca OnlineExamMaker, de exemplu. Are protecție criptată a datelor end-to-end care garantează păstrarea în siguranță a datelor. Deci, alegeți software-ul potrivit cu securitatea datelor maximizată. Fiți siguri că atât datele clienților, cât și datele personale sunt în siguranță.

Pot încorpora chestionare direct în e-mailuri?
Da. Unele instrumente pot permite încorporarea de chestionare direct în e-mail, în timp ce altele pot oferi link-uri către chestionare externe.

Există o limită a numărului de chestionare sau de participanți?
Dacă creați un chestionar prin e-mail utilizând OnlineExamMaker, puteți efectua încercări nelimitate de chestionare pentru participanții la chestionare.

Pot integra testul cu platforma mea de marketing prin e-mail?
Da, majoritatea instrumentelor de creare a chestionare prin e-mail oferă integrare cu platformele populare de marketing prin e-mail. Puteți încorpora cu ușurință linkul sau codul testului în campaniile dvs. de e-mail pe platforme precum Mailchimp, Constant Contact sau altele. Consultați documentația noastră pentru instrucțiuni specifice adaptate furnizorului dvs. de servicii de e-mail.

Cum pot personaliza aspectul testului meu de e-mail?
Aveți control deplin asupra aspectului testului dvs. Personalizați culorile, fonturile și elementele de branding pentru a se alinia cu identitatea mărcii dvs. Acest lucru asigură o experiență perfectă și de marcă pentru participanții care vă fac chestionarul.

Sunt disponibile funcțiile de analiză și raportare pentru rezultatele testului?
Da, mulți producători de chestionare prin e-mail oferă funcții solide de analiză și raportare. Puteți accesa rapoarte detaliate despre răspunsurile participanților, ratele de finalizare și chiar analiza tendințele. Aceste date valoroase vă pot ajuta să evaluați eficacitatea testului și să vă înțelegeți mai bine publicul.

Share this post:

Share on X (Twitter)Share on FacebookShare on PinterestShare on LinkedInShare on Email

Top 10 software-uri pentru crearea de chestionare prin e-mail pentru marketing prin e-mail – OnlineExamMaker Blog (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6038

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.